Îngrijire la tine acasă!

După șapte ani de experiență în îngrijirea bătrânilor și că urmare a numeroaselor solicitări din partea familiilor de a oferi îngrijire personalizată acasă, ne-am hotărât să punem la dispoziție și acest tip de asistență.

Pentru a asigura aceste servicii pe o perioada constantă și cât mai îndelungată, am decis să lucrăm cu personal de origine nepaleză, care, în prima faza, este instruit la căminul nostru. Menționăm cu bucurie faptul că de mai bine de un an lucrăm cu cetățeni nepalezi la centru, iar aceștia s-au integrat foarte bine, empatizand și făcând zilele mai ușoare tuturor bătrânilor.

În urmă vizitei pe care o facem la domiciliu pacientului, și a discuțiilor detaliate cu familia acestuia, stabilim, în detaliu, nevoile fiecărui beneficiar.

Acest tip de îngrijire este un serviciu non-medical, potrivit bătrânilor și adulților care au nevoie de ajutor și supraveghere permanentă sau parțial pentru a-și desfășura activitățiile de zi cu zi, permițându-le astfel să rămână într-un cadru cât mai confortabil și familial, inpropria casă.

Servicii îngrijire vârstnici / îngrijire Alzeimer și demență/ îngrijire paleativă includ:

Asistență cu activitățiile de zi cu zi
24/6 preyenta personal în casă
Îngrijire personală – îmbrăcat/dezbrăcat, baie generală, toaletare, bărbierit, etc
Administarea medicației
Schimbat scutece
Pregătirea hranei
Întreținere curățenie
Companie/plimbare
Mici cumpărături

Nu ezitați să ne contactați PENTRU INFORMAȚII SUPLIMENTARE!

0721763630