Despre noi

Având o experiență de peste șase ani în domeniu, cu ajutorul personalului atent ales, reușim să îngrijim bătrâni cu diferite tipuri de nevoi și afecțiuni, într-un mediu plăcut și confortabil. Indiferent de starea de sănătate a bătrânilor, încercăm să le oferim servicii de cea mai bună calitate, bazate pe respect, afecțiune și demnitate.

Asociația „Bătrâneți însorite” este mai mult decât un cămin, este un centru rezidențial pentru seniori, conceput și dotat pentru a oferi maximum de confort și siguranță pentru vârstnicii familiei dumneavoastră.

Vă oferim servicii la cele mai înalte standarde de calitate, cu un plus de personalizare și originalitate, într-un mediu plăcut și familial, menit să confere căldură și sentimentul de “acasă.”

Deviza căminului nostru este de „ușa mereu deschisă“, fără a impune un program de vizită, încercând astfel să oferim cât mai multă transparență în ceea ce facem zi de zi, acordând prilejul aparținătorilor să vadă, in diferite momente ale zilei, cum se simt și cum sunt îngrijiți cei dragi.

Vă invităm să ne vizitați și vă stăm la dispoziție cu toate informațiile de care aveți nevoie.

0721 763 630